Boge schroef- en zuigercompressoren in regio Brussel

 

 

 

Voor uw industriële compressoren moet u bij BOGE in de regio Brussel (Sint-Pieters-Leeuw) zijn. U bent op zoek naar schroefcompressoren, zuigercompressoren, gesmeerde en olievrije compressoren, bij ons bent u aan het juiste adres! Ook persluchtoplossingen vindt u bij ons.

 

BOGE is producent van gesmeerde en olie vrije schroefcompressoren en zuigercompressoren  (gaande van 1pk tot 480 pk). Wij bieden een zeer groot en volledig gamma aan. Ook investeren we bij BOGE in onderzoek en ontwikkeling: zo kunnen wij de allernieuwste innovaties qua persluchtoplossingen ontwikkelen en aanbieden aan onze klanten. Wij bieden veel keuze: van een vrijstaande compressor tot een totaal gebruiksklare oplossing: wij zorgen voor resultaat voor onze klanten, dankzij BogeAir!

 

Onze kennis is gebaseerd op onze jarenlange ervaring in het gebied van de perslucht (meer dan 100 productiejaren): wij helpen u dus heel graag als u graag meer informatie wilt, of als u vragen heeft.

 

Vijftien jaar geleden introduceerden wij de S-serie van BOGE-schroefcompressoren: een revolutionair designconcept dat ook beloond zou worden met een prijs. Het concept is nog steeds een garantie voor een betrouwbare en efficiënte persluchtproductie en voor een onderhoudsvriendelijke en vereenvoudigde constructie.

 

Onze BOGE-schroefcompressoren van de S-serie zijn technisch uitmuntend en zorgen voor een reeks voordelen die onze klanten wereldwijd weten te appreciëren.

 

Wilt u graag wat meer informatie? Bel ons of bezoek de website. Wij helpen u zeer graag verder.

 

 

 

 

Industriële compressoren regio Brussel: schroefcompressoren - zuigercompressoren - gesmeerde compressoren - olievrije compressoren - persluchtoplossingen

Bereken route

BOGE - producent schroefcompressoren en zuigercompressoren

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review